<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две жени в ож...

Фен на “Тур дьо Франс” предизвика най-масовия сблъсък на участници с табелата си (видео)

27 Юни 2021
0 736

Зрител на “Тур дьо Франс” предизвика може би най-зрелищната катастрофа между състезатели с табелата си, виждаме от кадри в Twitter.

Състезателят от Германия Тони Мартин се сблъска със зрител, застанал твърде близо до пътя, което предизвика ефект на доминото с останалите велосипедисти, които изпопадаха на пистата.

Фен на &#8220;Тур дьо Франс&#8221; предизвика най-масовия сблъсък на участници с табелата си (видео)

Кадри от дрон на зрелищния инцидент се появиха в Twitter с коментар, че това е най-масовата катастрофа на участници в знаменитата надпревара.

От друг материал, предаващ инцидента в близък план се вижда как неизвестният фен на състезанието, облечен в яркожълто яке, държи голяма картонена табела, на която се чете надпис на френски, означаващ: “Давайте, дядо и бабо!”

Фен на &#8220;Тур дьо Франс&#8221; предизвика най-масовия сблъсък на участници с табелата си (видео)

Докато основната група се приближава към мястото на инцидента, Мартин се оказва притиснат между множеството състезатели и публиката и се блъска право в табелата на зрителя и пада на шосето, повличайки след себе си останалите участници.

Мнозина велосипедисти се спират за кратко, за да избегнат колизията, а онези, които попадат в обсега на мелето, бързат да се изправят и продължат участието си.

Източник: LadBible

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции