<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20087" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Опосуми ядат ...

Хаос със Зоополицията, има ли я изобщо?

17 Декември 2015
1 36967

Както знаете, скъпи приятели, след нашата кампания за Зоополиция, със заповед на министъра на вътрешните работи уж се сложи началото на такава към МВР.

 

ЗАПОВЕДТА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА ЗООПОЛИЦАИ

 

Наш зрител обаче ни сигнализира за пълна незаинтересованост и липса на синхрон между службите при подаване на сигнал за отровено животно и съмнение за наличие на престъпление. С този случай се зае нашият репортер Дани Йорданов. Той се срещна с възмутена гражданка в центъра на София, като двамата се опитаха да задействат институциите. Това обаче се оказа голям проблем. На 112 операторите многократно ни заявиха, че Зоополиция няма, въпреки кръглата маса, която организирахме и въпреки заповедта на Румяна Бъчварова. 

 

КРЪГЛАТА МАСА: БЪДЕЩЕТО НА ЗООПОЛИЦИЯТА

 

Живеем в уникална държава с уникални служби!

 

Разбрахме, че още на следващия ден след нашата намеса всички отговорни органи все пак са си свършили работата. Чудо!

 

Обръщаме се към министъра на вътрешните работи… Госпожо Бъчварова, за бъде Зоополицията работеща се иска малко повече от една заповед и участие в кръгла маса. Иска се упорита работа. Както добре се видя, реално нищо не се е променило след издаването на вашата заповед. Затова ви призоваваме да уведомите спешния телефон 112 и всички останали служби по веригата как да реагират при сигнали за насилие над животни.

 

А ние ще следим дали се разписват заповеди само за замазване на положението и няма да спрем се борим за работеща Зоополиция в България! 

 

ВИЖТЕ ДОБРИЯ ПРИМЕР!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции