<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28702" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте оправд...

ЩЕ ВЪРНАТ ЛИ МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАЙКА МУ, ПИТАМЕ ДИРЕКТОРА, ДАЛ ГО НА БИВШАТА ФОЛК ДИВА

08 Февруари 2018
0 11700

Скъпи приятели, в поредица от репортажи ви показваме как една майка се мъчи да си върне детето., което към момента живее с временен настойник г-жа Даниела Никифорова. През 2011 г. ГДБОП нахлува в къщата на въпросната жена и разбива печатница за фалшиви лични карти. Оказа се също, че тя е била истинска фолк дива.

 

 

Никифорова разказва, че е била адвокат на бащата и близка на семейството и затова е добре детето да живее с нея, а не в кризисен център. Това обаче отделя детето от майката му.

 

През цялото това време Даниела изнудва за пари майката на детето.

 

Време е нашата репортерка Ева Веселинова да се срещне с Иван Иванов – директор "Социално подпомагане" – Оборище. Според него не става дума за финансови интереси от негова страна, а това, че детето е изведено от самия него преждевременно от кризисния център не било негова работа, а на социалните работници. Ние обаче попитахме психолозите в центъра и те казаха, че не е трябвало Фатима да се извежда.

 

 

Иванов смята, че не е имало как детето да се върне на майката, тъй като тя е с лишени родителски права. Даниела Никифорова е била адвокат по делото, а след това е получила родителските права. 

 

ВИЖТЕ ОПРАВДАНИЯТА НА БИВШАТА ФОЛК ДИВА, ВЕЧЕ АДВОКАТКА, ВЗЕЛА ЧУЖДО ДЕТЕ

 

И макар че, директорът казва, че не знае кой е адвокат по делото, това не е така, защото самата майка Фатима е подала жалби, на които е отговорено именно от Иван Иванов 

 

Вижте повече в репортажа на Ева Веселинова.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции