Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте оправданията на бившата фолк дива, вече адвокатка, взела чуждо дете
Вижте оправданията на бившата фолк дива, вече адвокатка, взела чуждо дете
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
02-07-18
добавено
95905
прегледа

Скъпи приятели, преди няколко дни ви показахме майката на малката Фатима, която от години е разделена от дъщеря си против волята и.

 

 

Майката отчаяно се бори да вземе обратно детет си. То обаче живее с временен настойник с доста колоритно минало заради решение на социалните. Ева Веселинова се срещна с въпросния настойник- Даниела Никифорова. През 2011 г. ГДБОП нахлува в къщата на въпросната жена и разбива печатница за фалшиви лични карти. Оказа се, че в зората на поп фолка, тя е била истинска фолк дива.

 

Никифорова разказва, че е била адвокат на бащата на детето, който е починал. След неговата кончина детето останало при нея, защото не искало да отиде в кризисен център. Странен е фактът, че след смъртта на бащата Никифорова не е сигнализирала социалните, а го е оставила да живее с лице от африкански произход, при това в апартамента, където малката става свидетел на смъртта на баща си. Майката успява да спаси детето си косвено от тази ситуация.

 

 

През цялото това време Даниела изнудва за пари майката на детето, а съдът и е позволил да тегли пари от сметката на бащата.