Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вижте оправданията на бившата фолк дива, вече адвокатка, взела чуждо дете
Вижте оправданията на бившата фолк дива, вече адвокатка, взела чуждо дете
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
07.02.18
добавено
94443
прегледа

Скъпи приятели, преди няколко дни ви показахме майката на малката Фатима, която от години е разделена от дъщеря си против волята и.

 

 

Майката отчаяно се бори да вземе обратно детет си. То обаче живее с временен настойник с доста колоритно минало заради решение на социалните. Ева Веселинова се срещна с въпросния настойник- Даниела Никифорова. През 2011 г. ГДБОП нахлува в къщата на въпросната жена и разбива печатница за фалшиви лични карти. Оказа се, че в зората на поп фолка, тя е била истинска фолк дива.

 

Никифорова разказва, че е била адвокат на бащата на детето, който е починал. След неговата кончина детето останало при нея, защото не искало да отиде в кризисен център. Странен е фактът, че след смъртта на бащата Никифорова не е сигнализирала социалните, а го е оставила да живее с лице от африкански произход, при това в апартамента, където малката става свидетел на смъртта на баща си. Майката успява да спаси детето си косвено от тази ситуация.

 

 

През цялото това време Даниела изнудва за пари майката на детето, а съдът и е позволил да тегли пари от сметката на бащата.