<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100038" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хората са си ...

Над 40% от хората биха правили секс с робот, твърди проучване

17 Септември 2021
0 1159

Според ново проучване, повече от 40% от хората биха участвали в полов акт с робот, пише LadBible.

Въпросът е бил зададен на група от над 1200 души, като изненадващо голяма част от тях са изразили своята отвореност към подобна идея. От цялата аудитория, около 42% са заявили, че ще правят секс с робот.

Въпреки това само 39% вярват, че биха могли да поддържат романтична връзка с изкуствен интелект.

Изследването, проведено от компанията Tidio, също така е установило забележителна разлика между нагласите на мъжете и жените.

Илон Мъск обяви, че Tesla вече разработва хуманоидни роботи (снимка)

Мъжете не само са били по-възприемчиви към идеята да спят с робот – всъщност цели 48% от тях – но и те също така са били по-склонни да проучат как може да проработи една такава романтична връзка. Доста е любопитно, че цели 43% от всички респонденти от мъжки пол смятат, че могат да се влюбят в изкуствен интелект.

Изследването обаче не се отнася само до романтиката, но и до цялостното въздействие, което роботиката би имала върху обществото.

Над 40% от хората биха правили секс с робот, твърди проучване

Според данните, близо 69% от завършилите колеж смятат, че изкуственият интелект може да вземе работата им или да я направи безполезна през следващите няколко години.

The Guardian публикува статия, написана изцяло от робот. Вижте я!

Друга тревожна статистика от изследването е, че почти 78% от анкетираните са убедени, че изкуственият интелект ще бъде използван за разпространение на дезинформация.

Над 40% от хората биха правили секс с робот, твърди проучване

Повече от 45% от анкетираните обаче имат положително отношение към това изкуствения интелект да поеме контрола върху икономиката, докато още 60 на сто биха били готови да използват автономно се такси по време на интензивен трафик.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции