<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Актриса пусн...

Най-големият круизен кораб в света премина серия тестове преди отплаване (видео)

20 Септември 2021
0 1752

Най-големият круизен кораб в света “Wonder of the Seas” премина редица изпитания и тестове по вода и се готви да отплава през 2022 г.

86-тонен кораб събори пристанищен кран и предизвика пълен хаос (видео и снимки)

Най-големият круизен кораб в света премина серия тестове преди отплаване (видео)

За четири дни лайнерът измина разстояние от около 3000 километра, покривайки част от маршрута с максималната си скорост от 24 възела (43 км/ч). В момента е на котва на Карибите, като през пролетта на следващата година той ще пътува до Европа, за да вземе на борда пътниците на първия си круиз. Това ще се случи през месец май. Корабът ще плава в Средиземно море, първо до Барселона, Рим, Палма де Майорка и Капри.

Най-големият круизен кораб в света е дълъг 362 метра и широк 64 метра. Разполага с 18 палуби и 24 асансьора за гости и може да побере 6988 пътници и 2300 членове на екипажа. Местата за спане всъщност са апартаменти с множество удобства. На борда има шезлонги, басейн, бар и интерактивна детска площадка на открито. В допълнение “Wonder of the Seas” дава възможност за ползване на най-високата водна пързалка в света, има си и парк с истинска растителност.

Източник: “Дейли мейл”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции