<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100364" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изтече списъ...

Полицаи игнорирали сигнали за помощ, докато правели секс в патрулката

20 Септември 2021
0 16200

Полицай Моли Едуардс и полицай Ричард Патън, вече бивши служители на полицията в Сурей, са игнорирали обаждания на граждани докато са правили секс в полицейската кола.

Полицаи игнорирали сигнали за помощ, докато правели секс в патрулката

Двамата служители на реда бяха разкрити от дисциплинарен състав, след като служебното им превозно средство било подслушано заради съмнения, че имат връзка.

Полицаи арестуваха служители в ресторант, отказали да им сервират безплатни бургери (видео)

В аудиозапис 39-годишният Патън е чут как стене „уау, хайде просто да се съблечем“ точно преди сигнал за помощ в 4.51 сутринта при кражба с взлом в магазин за електротехника.

Полицаите са пренебрегнали и предишно обаждане от болница във Фримли Парк.

Обаждането идва в 4.17 часа сутринта, по това време двамата служители са паркирали на 15 минути от болницата, но очевидно са били заети с друг вид активност.

Председателят на дисциплинарния състав Джон Басет заяви в доклад: „От преписките на случилото се след разговора става ясно, че сексуалната активност е продължила“.

В доклада се казва още, че на записите се чува словесното изразяване на техните сексуални фантазии, докато плътската им активност „очевидно е включвала свалянето на част от облеклото им и целувки“.

И двамата полицаи подадоха оставка преди трибунала от миналия месец, който установи грубо нарушение на правилата в полицията.

Първото доказано обвинение е за извършване на сексуална активност в полицейското превозно средство на обществено място, което се предполага, че се е случило между юни и септември 2019 г.

Едуардс каза, че двамата са били сексуално активни само през двата дни, в които полицейският автомобил е бил подслушван: “Не винаги е било сексуално, понякога просто се държим за ръце.”

“Наслаждавах се на времето, което прекарахме заедно, но осъзнах, че правим нещо нередно, и щях да му кажа, че трябва да спрем”, каза още тя.

Съветът достигна до заключението, че аферата е продължила поне три седмици, но няма достатъчно доказателства, които да го потвърждават.

Полицаите не са реагирали след призивите за помощ, което е описано в доклада като „сериозно нарушаване на задълженията“.

Полицаи игнорирали сигнали за помощ, докато правели секс в патрулката

През 2015 г. полицай Моли Едуардс е наградена с дивизионно отличие за нейните „доблестни действия“, след като задържа пиян мъж в ресторант, който я удари два пъти в лицето.

Изтoчник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции