<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100369" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Данните пока...

Фермер слага миниатюрна камера на всяко от животните си, за да види света от тяхната перспектива (видео)

20 Септември 2021
0 820

Фермер слага миниатюрна камера на всяко от животните си, за да види света от тяхната перспектива, четем в My Modern Met.

Морган Голд и съпругата му Алисън водят доста забързан начин на живот във фермата си Gold Shaw Farm в Северен Върмонт, САЩ. Семйството се грижи за 142 животни, включително патици, гъски, пилета, котки и едно голямо бяло куче на име Тоби. Въпреки отдадеността си или тъкмо поради нея Морган е решил да проучи как пернатите му приятели виждат света около тях.

Фермер слага миниатюрна камера на всяко от животните си, за да види света от тяхната перспектива
Морган и Тоби. Снимка: Instagram

Фермери спасиха два елена, оплели се в телена ограда, докато се бият (видео)

В поредица видеа, публикувани в Instagram можете да видите едно и също място фермата Голд, но от различна перспектива.

Малката камера на Морган понякога се потапя във вода, но когато се отръска от капките можете да видите крачетата на патиците, докато те скланят глави надолу.

Морган е закачил камера и на котаракът Пабло, който крачи наоколо и се опитва да открадне храната на кучето. А когато камерата е закачена на пастирското куче Тоби, кадрите разкриват колко усърдно следва господаря си по петите и се грижи птиците от фермата да са в безопасност.

Фермер слага миниатюрна камера на всяко от животните си, за да види света от тяхната перспектива (видео)
Снимка: Instagram

По волята на съдбата Морган е потопен в животинския свят и е съвсем естествено да се вълнува в детайли от всекидневието на питомците си. Както е тръгнал, може скоро да заснеме филм изцяло с животни герои.

Фермер слага миниатюрна камера на всяко от животните си, за да види света от тяхната перспектива

Източник: My Modern Met

Видео: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции