<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100430" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фермер слага ...

Гневен майстор разби току-що направена от него баня, защото не получил парите за работата си (видео)

20 Септември 2021
0 36873

Гневен майстор разби току-що направена от него баня, защото не получил парите за работата си, четем в KRDO.

Видеото от Колорадо Спрингс, САЩ, показва как едричкият мъж ломи плочките, водопровода и батерията от ремонта, който по думите му сам той е изработил и не е получил парите си в замяна.

“Вложихме седмици работа тук, а също и хиляди долари”, чуваме го да нарежда в кадър, докато чукът му работи върху облепените с фаянс стени и под.

Версията на клиента

Версията на възложителката обаче е малко различна. Пред KRDO Амбър Тръки твърди, че платила на компанията “Дрийм Хоум Ремоделс ъф Колорадо” 3300 долара (2800 евро) от общо 7555 долара (6450 евро) да ремонтират банята ѝ. Строителната бригада извършила и други ремонти по къщата като поставянето на два вентилатора за таван и други дейности по задния двор. Тя се осъмнила, че са поставили добре душа и отказала да плати остатъка преди да се увери, че водопроводът работи.

Гневен майстор разби току-що направена от него баня, защото не получил парите за работата си

Във видеото се чува женски глас да казва: “Господине, спрете! Моля ви, спрете!”, на което майсторът Тери Джеймс Грегъри отговаря:

“Нека ви кажа нещо! Никой майстор в щата Колорадо няма да се съгласи да поправи стореното от мен, защото тя отказа да ми плати. Никой!”

Касиерка в супермаркет напусна работа с гръмка тирада по високоговорителя (видео)

Според думите на Амбър освен, че потрошил собствената си работа при ударите с чука Грегъри повредил и стената към съседната стая.

“Нямам думи относно случилото се. За 3300-те долара, които платих, сега нямам нищо насреща”, сподели Амбър пред медията.

Мъж осъди кръчма за $5,5 млн. за това, че се е наранил вследствие на прекомерно пиене

Заключението на изпълнителя

В изявление на “Дрийм Хоум Ремоделс ъф Колорадо” се казва просто, че “след няколко седмици работа за клиента, в края на краищата комуникацията помежду ни се разпадна”.

Гневен майстор разби току-що направена от него баня, защото не получил парите за работата си

Източник и видео: KRDO

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции