<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102856" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фюри: Аз съм н...

Фюри плати 200 евро, за да върне два омара обратно в морето

10 Октомври 2021
0 855

Фюри плати 200 евро, за да върне два омара обратно в морето, пише LadBible.

Въпреки репутацията си на един от най-здравите мъже в света, Тайсън Фюри никога не се е срамувал от златното сърце, което крие зад твърдия вид.

Нокаут в 11-ия рунд: Фюри отново преби Уайлдър и запази титлата (видео)

Това показва и откъс от документалния филм за него. Във видеото виждаме как той връща два омара, които току-що е спасил от сигурна смърт.

Във втория епизод от филма, Тайсън вечеря в ресторант в Марбела, Испания. Това се случва по време на тренировъчния му лагер преди мача с Ото Уейлин през 2019 година. Фюри очаква жена си Парис да пристигне на летището.

Сервитьорът отива при него и му предлага ексклузивна вечеря – омари с имената Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Тайсън отказва с думите: “Никакъв шанс. Не ям морска храна”. След това обаче пита за цената. “Махнете примките и искам да хвърля омарите обратно в морето. Ще ви дам 200 евро”.

Въпреки че е доста изненадан от офертата, сервитьорът я приема. Фюри наистина взима омарите и ги изхвърля в океана.

Фюри плати 200 евро, за да върне два омара обратно в морето
“Щяха да ги изгорят живи, а не исках това да става”, каза Фюри след случилото се.

“Не ми харесва убиването на животни. Не са много случаите, в които човек може да направи нещо добро. Но щом може, защо не. А и ми струва само 200 евро”

С ирония в очите Фюри заявява пред камерата, че ще хапне пържола. След това взима жена си от летището и се снима с група фенове.

“Фюри е толкова добър с всички, докато не се качи на ринга”, споделя жена му.

Фюри плати 200 евро, за да върне два омара обратно в морето

“Когато човек е известен, животът му вече не му принадлежи”, казва още половинката на Фюри. “Обичам този мъж, откакто бях на 16. Преминахме през трудни времена, но продължаваме да се обичаме. Затова и сме заедно”, добави още тя.

Фюри плати 200 евро, за да върне два омара обратно в морето

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции