<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111977" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 82% от ученици...

Баща с татуировки по цялото тяло, 11 деца и крокодил за домашен любимец не може да си наеме жилище (снимки)

15 Декември 2021
0 16104

Баща с татуировки по цялото тяло, 11 деца и крокодил за домашен любимец не може да си наеме жилище, пише LADbible.

Гарет Холидей твърди, че ударил на камък в търсенето на жилище под наем за него, домашния му крокодил Миси и питомната си змия. Всичките 20 агенции по недвижими имоти, към които се обърнал за помощ, му отказали. Според него заради тауировките по лицето му.

Баща с татуирани очни ябълки се оплака, че родителите на другите деца се страхували от вида му (снимки)

44-годишният Гарет е от месеци в безплодно търсене на дом и отговаря на отказите с призив към агентите “да не съдят за книгата само по корицата”.

Баща с татуировки по цялото тяло, 11 деца и крокодил за домашен любимец не може да си наеме жилище

Мъжът е впрегнал всички усилия именно в оставащите седмици до Коледа, след като по-рано тази година се развел със съпругата си. Той иска да намери спокойно място, където да се вижда с децата от 11-годишния му брак.

По негови думи, затруднение в намирането му носи и обстоятелствто, че има два ексцентрични домашни любимеца – западноафрикански малък крокодил и 3-метрова змия. И двете животни са “напълно безопасни” и не бива да притесняват евентуалния хазяин. А себе си той описва като “ведър и непринуден човек”.

Баща с татуировки по цялото тяло, 11 деца и крокодил за домашен любимец не може да си наеме жилище
Лечение от наркотична зависимост

Понастоящем Гарет се възстановява от наркотичната си зависимост. Твърди, че е чист от дрогата вече три години. Лекарят му препоръчал да напусне хотела, в който е настанен сега заради “лошото влияние и вредните навици” на останалите наематели.

“Чувствам се дискриминиран заради татуировките си. Хората не ме познават и съдят за мен само по външния ми вид”, оплаква се той. И признава: “Правил съм много нередни неща, но откакто съм с настоящата ми приятелка Клер, животът ми доби нов смисъл. Единствено жилищният проблем е нещото, което буквално ме побърква.”

Милионери се опитват да изселят бездомник, приютил се в пещера до имотите им (снимки)

Гарет Холидей е попълнил наскоро молба за жилищно настаняване в общината след разтрогване на брака му. Оттам обаче са я отхвърлили с аргумент, че той не е под “заплаха от домашно насилие или злоупотреба”.

Баща с татуировки по цялото тяло, 11 деца и крокодил за домашен любимец не може да си наеме жилище

Източник: LADbible

Снимки: Sussex News and Pictures

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции