<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115515" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ръководствот...

Прокуратурата намерила “рехави данни” за подкуп в скандала с Татяна Дончева за 500К

18 Януари 2022
0 615

Специализираната прокуратура е приключила проверката за т.нар скандал „500К“ с отказ за образуване на досъдебно производство. Това обяви ръководителят ѝ Валентина Маджарова, цитирана от bTV.

Става дума за сблъсъка между Татяна Дончева от ИБГНИ и Радостин Василев от ИТН (сегашният спортен министър), разразил се в 46-ото Народно събрание. Тогава Василев разказа, че на среща в кантората му тя му е написала на лист „500К“ и имена на негови съпартийци. Той обвини Дончева, че това е сумата, която би могъл да получи, ако част от групата на ИТН се отцепи и участва в мнозинство, което да подкрепи кабинет.

Слави Трифонов поиска детектор на лъжата за Татяна Дончева и Радостин Василев

Специализираната прокуратура е приключила проверката за т.нар скандал „500К“ с отказ за образуване на досъдебно производство.

Тя обаче категорично отрече и на свой ред обвини „Има такъв народ“ в опит да спасят статуквото в съдебната система.

Маджарова обясни днес, че данни за престъпление има, но те са недостатъчни, тъй като „за подкуп за необходими доста предпоставки“, а „проверката е показала, че данните са рехави за такъв извод“.

Прокуратурата намерила “рехави данни” за подкуп в скандала с Татяна Дончева за 500К

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции