<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118895" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пияници преб...

Когато снегът е затрупал цялата къща, но трябва да отидеш на работа (видео)

14 Февруари 2022
0 3073

Когато снегът е затрупал цялата къща, но трябва да отидеш на работа, просто запретваш ръкави.

Пияници пребиват немарливи полицаи в Русия (видео)

Когато снегът е затрупал цялата къща, но трябва да отидеш на работа (видео)

Кадрите са от региона Хаукелисетер в Норвегия, където редовно по това време от годината вали сняг. Работодателят не се интересува обаче дали къщата е затрупана, затова човек трябва намери начин да иде на работа.

Спомняме си още няколко истории с много сняг.

Баща успя да изрови сина си от двуметров сняг, под който детето било затрупано след инцидент по време на ски, разка преди време DailyMail.

Гилъм Кембъл и синът му Фокс отишли на почивка във френските Алпи. Докато карали ски обаче 11-годишното момче било затрупано от снега. Момчето скочило, за да избегне дупка, но не успяло. Паднало вътре и мигом било затрупано. Фокс прекарал половин час под снега преди баща му да го открие. За щастие мъжът бил екипиран с джипиес и лопата. Извадил я и започнал да рови из снега.

Вижте тази история тук: Баща изрови сина си от двуметров сняг (видео и снимки).

Далеч по-забавно е обаче следващото видео, в което “еднорог” чисти сняг. Вижте какво се случва, когато нямаш подходящи дрехи за чистене на сняг, но си отдаден на мисията да обезопасиш обстановката пред дома си! Така се прави. Набързо ровиш за костюма на детето от Хелоуин и след това се изправяш срещу виелицата с розово дупе и рог!

Гледайте: „Еднорог“ чисти сняг (видео).

Когато снегът е затрупал цялата къща, но трябва да отидеш на работа

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции