<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118213" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пуснаха доку...

Четири месеца след трагедията с Халина, Алек Болдуин се върна на работа

09 Февруари 2022
0 443

Четири месеца след трагедията с Халина, Алек Болдуин се върна на работа, пише Dir.bg.

Той е започнал снимки в продукцията в Англия. Това е първият му ангажимент след смъртта на Халина, която потресе целия свят и постави хиляди въпроси за индустрията, безопасността на терен, оръжията, използвани във филмите и други.

Според запознати 63-годишният актьор снима трилър за въздушно бедствие близо до Алтън, в Хемпшир. Той е публикувал серия от видеоклипове в социалните мрежи, от времето, което прекарва в провинцията, съобщи “Sky news”.

Филмът е режисиран от Тимо Вуоренсола. Той проследява отвлечен самолет, който се очаква да падне след 97 минути, когато горивото му свърши.

Четири месеца след трагедията с Халина, Алек Болдуин се върна на работа

Алек Болдуин e предал телефона си на разследващите убийството на Халина Хътчинс

“Странно е да се върна на работа. Не съм работил от 21 октомври миналата година, когато се случи това ужасно нещо на снимачната площадка – смъртта на нашата операторка Халина Хътчинс. Дори все още ми е трудно да го произнеса.

Но днес се върнах на работа за първи път от три месеца и половина. Беше интересно. Децата ми липсват”, казва той.

По-късно холивудският актьор беше забелязан да похапва в ресторант “Mifta” в Алтън с Мартин Башир, скандалният журналист на BBC, който придума принцеса Даяна да направи разкритията в личния си живот, от което последва развода й с Чарлз.

По-рано Болдуин разкри във видео, че колата на шофьора му е била открадната в рамките на часове след кацането в Обединеното кралство. Преди да отлети за там, той публикува видео, в което размишлява за трагичния инцидент. Както и за чудесата, които очаква през 2022 година. 

През уикенда, Болдуин се засне как се разхожда по главната улица на Алтън, пазарен град североизточно от Уинчестър, и каза на своите 2,4 милиона последователи в Инстаграм, че “ще прави малък дневник, докато съм тук”.

Хубаво е да излезеш от САЩ и да видиш как нещата са различни и в същото време еднакви. Хората се опитват да живеят живота си и да бъдат щастливи – така е навсякъде”, размишлява той.

Четири месеца след трагедията с Халина, Алек Болдуин се върна на работа

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции