<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Два месеца сл...

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва

05 Декември 2022
0 439

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва, пише УНИАН. Първата дама на руската естрада е разрешила провеждането на екскурзии в нейния замък в село Гряз на 40-50 километра от центъра на Москва.

Върху самият билет е упоменато, че екскурзията „Замъкът на примадоната“ включва посещение на бударите, гардеробните и тоалетните на звездата. Цената за едно посещение е 10 200 рубли, което прави при днешен курс около 305 лева. Въпреки високата цена, изрично се забранява правенето на снимки и клипове в имението.

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва

Всички музикални изпълнения на Алла Пугачова са свалени от руския ефир

Любимката на руската публика ще си навлече гнева на Кремъл, тъй като върху билета е написано, че „Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат преведени в благотворителния фонд на Олена Зеленска“.

Алла Пугачова напусна Русия на 29 септември и се установи да живее в Израел. После се появи информация, че иска да продаде замъка в Гряз за 1 милиард рубли. Руските власти вкараха мъжа й Максим Галкин в списъка на чуждестранните агенти, а самата Пугачова хвърли ръкавица на властите, като поиска да я я впишат и нея в списъка, припомня УНИАН.

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции