<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=156412" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Реал" шокира ...

Роналдо сключва сделката на века с новия си отбор (видео)

22 Декември 2022
0 1182

Кристияно Роналдо вече е в Рияд за заключителни преговори с местния Ал Насър. В близките часове се очаква португалецът официално да стане футболист на най-успешния клуб в Саудитска Арабия.

Най-любопитното в случая са параметрите по договора на 5-кратния носител на Златната топка. По информация на ”Марка“ Роналдо ще подпише за цели седем години с Ал Насър, като във всяка една от тях ще получава космическите 175 милиона паунда.

В първите две години и половина португалецът ще бъде действащ футболист, а впоследствие посланик на клуба за света. Голямата роля на Роналдо ще бъде да помогне на Саудитска Арабия за спечелването на домакинството на Световното първенство през 2030 година.

Роналдо на път за половин милиард

Арабската държава ще кандидатства заедно с Гърция и Египет да приеме първенството, след 8 години.  Преговорите между двете страни започнаха още по време на Мондиала в Катар, но споразумението е постигнато в последната седмица.

Евентуалният договор с Ал Насър ще направи Роналдо най-скъпоплатения играч в историята на футбола за всички времена. Арабският клуб започна да освобождава играчи, за да освободи място за португалеца.

Роналдо сключва сделката на века с новия си отбор (видео)

Видео: youtube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • binance referral bonus

    04 Май 2023

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/en/register?ref=W0BCQMF1

Реакции