<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=156633" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Епични кадри ...

Фенове на конспирациите още вярват, че Елвис участва в “Сам вкъщи”

24 Декември 2022
0 375

Фенове на конспирациите още вярват, че Елвис участва в “Сам вкъщи”, пише LadBible. Всяка година преди Коледа телевизиите по сцял свят припомнят една от най-популярните комедии в света.

Първият „Сам вкъщи“ излиза през 1990 г., вторият следва през 1992 г., а по-малко известните трета и четвърта част излизат през 1997 г. и 2002 г.

Фенове на конспирациите още вярват, че Елвис участва в &#8220;Сам вкъщи&#8221;

Във филма видяхме някои известни лица. Сред тях бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който се сблъска с Кевин във втората част на филма. Но фенове са убедени, че са видели и самия Елвис Пресли. Всъщност певецът почина 13 години преди филмът да бъде пуснат.

Въпросната сцена, в която теоретиците на конспирацията казват, че Елвис е забелязан, е емблематична за феновете на „Сам вкъщи“. Можете да я видите във видеото.

Това е сцената, в която майката на Кевин, изиграна от Катрин О’Хара, избухва пред служител на летището. Минути по-рано тя открива, че няма предстоящи полети към дома ѝ. А толкова иска да се увери, че той е добре.

В сцената майката на Кевин се кълне, че би продала душата си „на самия дявол“, за да се върне у дома при сина си.

Но на фона на цялата суматоха зад нея се вижда брадат мъж, чакащ реда си на опашката. Това е мъж, който наистина прилича удивително на покойния Елвис Пресли.

Фенове на конспирациите още вярват, че Елвис участва в &#8220;Сам вкъщи&#8221;

Тази Коледа можете да наемете къщата от “Сам вкъщи” (снимки)

Фенове на конспирациите още вярват, че Елвис участва в “Сам вкъщи”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции