<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158144" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Чистачка на ...

Убийството в Гъмзово и „успехите“ на образованието, МВР и съда, които горчат

07 Януари 2023
0 332

Убийството в Гъмзово припомни, че у нас са налице останки от държавност. Държавата е обрасла с раздути щатове на администрацията, бордове на държавните компании, съдии, прокурори, пише Иван Брегов за Клуб Z.

Убийството в Гъмзово и „успехите“ на образованието, МВР и съда, които горчат

Mъдри, неверни и безполезни се оказват принципите, на които основаваме българската държава. Защо ли? Защото и през тази седмица в Северозапада 59-годишен мъж беше убит от трима непълнолетни поради това, че не харесали вкуса на бутилката ракия, която им е продал. Успехите на българското образование, МВР и правосъдие стават все по-изразителни.

Деца убиха 59-годишен мъж заради половин шише ракия (видео)

А останалите хора по тези места са жертва на подивелите наши сънародници.

В Областната дирекция на МВР-Видин работят над 400 човека, от тях 23-ма са тези на терен, заети с охраната и противодействието на престъпността, по данни на МВР. Инак поредният вътрешен министър е направил поредната успешна реформа в МВР. От тия 23-ма 8 се занимават с икономическата престъпност, тоест не стъпват по селата, където е ясно, че се краде, бие и убива. Или поне това показват данните от статистиката на МВР.

Убийството в Гъмзово и „успехите“ на образованието, МВР и съда, които горчат
Клуб Z
Какво да се прави ли?

Най-популисткото и глупаво би било служебният министър Демерджиев да освободи началника на ОДМВР-Видин. Евтино зрелище, без никакъв ефект, взимаш главата на някого и оставяш системата в блатото. Засилваш омразата на хората и срещу редовите полицаи и излизаш решителен министър.

Майката на единия от непълнолетните убийци от Гъмзово проговори (видео)

После ще излезе някакво жалко подобие на патриот и ще каже да налагаме членовредителни наказания – да режем крака, ръце вместо да вложим ресурса в жива охранителна сила, в социална работа, за да имат ефект наказанията…

Пълният текст на материала ще откриете тук.

Убийството в Гъмзово и „успехите“ на образованието, МВР и съда, които горчат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Mua coin gate.io

    18 Юни 2023

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Покажи всички Скрий

Реакции