<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=159393" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха шо...

Фен изрита в гръб вратаря на Арсенал (видео)

16 Януари 2023
0 236

Грозни сцени белязаха дербито на Северен Лондон между отборите на “Тотнъм” и “Арсенал”. Двубоят от Висшата лига бе спечелен с 2:0 от гостите.

След края на двубоя вратарят на “Арсенал” – Арън Рамсдейл, който направи серия от добри спасявания и помогна за победата на своя отбор беше главно действащо лице. Първо, Ричарлисон се нахвърли върху стража, защото Рамсдейл целуна емблемата на ”топчиите” пред привържениците на “Тотнъм”. А след това фен на ”шпорите” се качи на рекламните табла и изрита вратаря в гърба.

Тези сцени пък предизвикаха меле между двата отбора, а мениджърът на “Арсенал” – Микел Артета с всички сили се опита да успокои, както Рамсдейл, така и Гранит Джака, който тръгна да търси саморазправа.

Футболната асоциация на Англия веднага започна разследване на случая.

Фен на “Тотнъм” ме удари в гръб. Това е срамно, защото в края на деня това е само футбол. Футболистите и на двата отбора опитаха да ме издърпат от там и за щастие не се случи нищо фатално”, коментира Рамсдейл след мача.

“Челси” даде €100 милиона за млада звезда – ще спасява сезона

Самият двубой бе решен още до почивката.  Автогол Уго Лорис си и попадение на  Мартин Йодегорд  донесоха успеха на “артилеристите”. “Арсенал” вече има 8 точки преднина на върха в класирането пред втория “Манчестър Сити”.

Фен изрита в гръб вратаря на Арсенал (видео)

Видео: twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции