<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158130" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Болница увед...

Синът на Дейвид Бекъм подписа във Висшата лига (видео)

07 Януари 2023
0 421

Синът на легендата на английския футбол Дейвид Бекъм – Ромео, върви по стъпките на баща си. Вчера той подписа с “Брентфорд” – отбор, който се състезава в английската Висша лига. Ромео пристига под наем от американския “Интер” Маями, на който един от собствениците е именно Дейвид.

Синът на Дейвид Бекъм подписа във Висшата лига (видео)
Снимка: Twitter

Предоставянето на правата на Ромео Бекъм не значи, че футболистът ще заиграе във Висшата лига. Към момента той ще се състезава във втория отбор на “пчеличките”. Той е съставен изцяло от футболисти до 23-годишна възраст и се състезава в различни турнири на острова. Целта му е обиграването и подготовката на юношите на клуба за мъжкия футбол.

Интересното при Ромео е, че този договор идва след като той има 5-годишен период, в който не играе футбол. На 13 години Бекъм решава, че футболът не е за него след освобождаването му от школата на “Арсенал”, пише The Athletic. С навършването на пълнолетие младежът отново открива радостта от играта и започва да играе в академията на клуба на баща си – “Интер” Маями.

Валери Божинов става звезда в Италия – подписа със SkySports

В знак на подкрепа към решението на Ромео да се завърне към “красивата игра”, Дейвид Бекъм дори сменя тенис корта в дома на семейството с футболно игрище. През миналия сезон с втория отбор на “Интер” Маями нападателят изигра 20 мача и вкара 2 гола в MLS Next Pro – лигата на вторите отбори в американската система.

Синът на Дейвид Бекъм подписа във Висшата лига (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции