<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=164046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 7-месечно беб...

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си (видео)

12 Февруари 2023
0 1207

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си, показва репортаж на bTV. Мъжът стигнал до дома на 75-годишната Бусра, за да може тя да чуе гласа на сина си.

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си (видео)

В този момент тя чака в близкия импровизиран палатков лагер, след като е останала без дом след опустошителното земетресение. Бусра се е страхувала, че синът ѝ е мъртъв и е помолила турските войници за помощ.

Войникът от специалните части Муратан Адил пристига в Антакия, за да помага при спасителните операции. Именно той успява да извърши тази малко по-различна спасителна операция.

Историята обаче не приключва дотук, оказва се, че батерията на телефона е паднала и Бусра няма как да се обади на сина си. В суматохата друг пострадал човек в палатковия лагер чува името на сина ѝ и я успокоява, че го познава и че знае, че той е жив и здрав.

Същият мъж набира сина ма Бусра от своя телефон. На кадрите се вижда как 75-годишната жена се разплаква, чувайки гласа на сина си за първи път след земетресението, отнело дома ѝ.

Войник се качи на багер до разрушена къща, за да даде възможност на майка да чуе сина си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции