<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=164125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България изп...

Бляскаво начало на благотворителния мини-сезон на “Като две капки вода”

12 Февруари 2023
0 771

Бляскаво начало на благотворителния мини-сезон на “Като две капки вода”. Тази вечер, както и следващите две вечери, шоуто е посветено на децата, които не са имали детство и които УНИЦЕФ се ангажира да подкрепи.

„Предстоят ни три вдъхновяващи вечери. Ще подкрепим три каузи, свързани с децата на България. NOVA застана и зад още една кампания на УНИЦЕФ. Тази в помощ на пострадалите деца и семейства от опустошителното земетресение в Турция и Сирия. Всички, които ще излязат на тази сцена и всички, които ще бъдат пред телевизионните екрани ще имат възможност да подкрепят тези четири каузи. Вярвам, че доброто винаги побеждава“, сподели Ани Салич.

Бляскаво начало на благотворителния мини-сезон на &#8220;Като две капки вода&#8221;

Издадоха журито на благотворителните издания на “Като две капки вода”

„Очаквайте неочакваното. Ще бъде наистина невероятно. Всеки от нашите осем участници ще излезе на сцената в дует с дете! И двамата ще бъдат в един образ, а какви ще са образите, ще бъде изненада. Мога да кажа само че са страхотни и се справят фантастично“, допълва Димитър Рачков.

„Само искам да призова всички да гласуват по време на шоуто, днес, утре и във вторник. Защото с всеки глас, зрителите даряват надежда на хиляди деца и техните семейства, както в България, така и в Турция и Сирия. Сигурен съм, че заедно можем повече и ще съберем нужните средства! Останете с нас и гласувайте!“, апелира Геро.

Всеки, който желае, може да помогне чрез смс-и и за Турция, и за Сирия и по време на благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“, които ще се излъчва в следващите три дни.

Бляскаво начало на благотворителния мини-сезон на “Като две капки вода”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции