<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пиян мъж скоч...

Жена преби мъж, опитал се да я изнасили във фитнеса (видео)

24 Февруари 2023
0 4384

Жена преби мъж, опитал се да я изнасили във фитнеса, пише FoxNews.

Нашали Алма е на 24 години от Флорида. Във видео, публикувано в социалните мрежи, тя разказва подробности за случилото се на 22 януари.

Тя тренирала сама във фитнеса на комплекса, в който живее – Inwood Park в Тампа, Флорида. Разказва, че отворила вратата и пуснала заподозрения да влезе, защото го е виждала във фитнеса и преди това.

Докато Нашали продължавала тренировката си, заподозреният се приближил до нея и се опитал да я хване за кръста. Тя му се развикала, настоявайки да се махне от нея, но той продължил да я преследва из фитнеса. След това я сграбчил и притиснал на пода. Тя продължила да се бори, докато се опитвала да се обади на 911. В крайна сметка той освободил хватката си и тя веднага избягала от фитнеса в близкия апартамент.

Цялата случка е заснета от видеокамери, поставени във фитнеса.

„Веднага щом се приближи до мен, аз го бутнах“, казва Нашали Алма.

„Казах: “Какво, по дяволите, правиш? Махни се от мен. Спри да се опитваш да ме докосваш. Той започна да ме гони около пейката и се озовахме от другата страна на залата”, обяснява тя.

Жена от Пловдив е в тежко състояние след побой от мъжа си

За нападението е заподозрян 25-годишният Ксавие Томас-Джоунс.

„Бях отвратен от действията на заподозрения, от начина, по който преследва тази млада жена. Щастлив съм, че тя прояви смелост. Знам, че нейната история ще бъде вдъхновение за други жени“, казва шериф Чад Кронистър.

Жена преби мъж, опитал се да я изнасили във фитнеса (видео)

Томас-Джоунс също е обитавал жилищния комплекс. Арестуван е за по-малко от 24 часа. Той е изправен пред обвинения в нападение и сексуално насилие.

„Моят съвет е никога да не се отказвате. Родителите ми винаги са ми казвали в живота никога да не се отказвам от нищо и това е едно нещо, което винаги съм имала в ума си, когато се биех с него“, призова Нашали Алма.

Жена преби мъж, опитал се да я изнасили във фитнеса (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    27 Февруари 2023

    Браво на момичето, ако бе взела една гира веднага щеше да го откаже.

Реакции