<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=166964" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трогващ жест ...

Инфлуенсърът Джейк Пол бе бит за пръв път на ринга от брата на Фюри

27 Февруари 2023
0 974

Инфлуенсърът Джейк Пол бе бит за пръв път на ринга от брата на Фюри. Звездата в социалните мрежи претърпя поражение от полу брата на световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри – Томи. Битката бе изключително равностойна и се наложи съдиите да решават победителя, като те също не бяха единодушни в мнението си.

Image
Снимка: Twitter

Пол дори успя да свали на земята съперника си в последния рунд, но по-силните откриващи части наклониха везните в полза на британеца. Загубата е първа за Джейк Пол, откакто той започна да се занимава с професионален бокс. Това се случи преди три години. За тях Пол се би шест пъти, като във всеки един от тях излизаше победител. В четири от мачовете си дори нокаутира съперниците си.

Джейк Пол доби популярност далеч преди да започне да се занимава с бойни изкуства. Неговата звезда изгря заедно с тази на брат му Логан в платформата Vine. Те бяха събрали над 5 милиона последователи към момента на закриването ѝ. След това се преместиха в Youtube и набраха още по-голяма популярност. В началото славата им се крепеше на шеги и закачливи видеа, но във времето и двамата са влизали в новините с противообществени прояви.

Златан Ибрахимович раздава шутове и шамари (видео)

Освен с правене на видеа, Джейк се изявява като рапър и като предприемач. През 2021 г. основава компанията Boxing Bullies, чиято идея е да дава уроци на деца по самозащита, за да се намали тормоза в училище. През 2022 г. той бе включен в списъка на Forbes за най-богати спортисти. Той е изкарал $38 милиона от трите си боя през годината, както и от приходи от стрийминг платформи.

Инфлуенсърът Джейк Пол бе бит за пръв път на ринга от брата на Фюри

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции