<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=169485" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хванаха пиян ...

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни? (РЕПОРТАЖ)

13 Март 2023
0 2008

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни? Този въпрос им зададе репортерът ни Виктория Симеонова. А причината? Абсурдно предложение на община Благоевград, предвиждащо санкции за хората, които хранят улични кучета и котки. Четем го на официалнта страница на институцията – в пост от 16 февруари.

Кметът Илко Стоянов: Войната между хора и кучета трябва да бъде спряна! Община Благоевград ще санкционира жители, които…

Posted by Община Благоевград-Municipality of Blagoevgrad on Thursday, February 16, 2023

Щом гражданите нямат право да хранят животните, да очакваме ли от Общината да поставят кучемат, за да могат все пак изоставените кучета и котки да получават храна? Или кметът на Благоевград няма против животни да умират по улиците на града, защото е решил да яхне поредната вълна на недоволство? Няма против и кучетата от глад да нападат хора, защото това не е негов проблем.

Кметът на Благоевград ще глобява хора, които хранят бездомни животни

Кметът на Благоевград ще глобява хора, които хранят бездомни животни

Какво мислят хората?

Спряхме случайни минувачи в центъра на Благоевград, за да чуем тяхната позиция. Само една от събеседничките ни е на мнение, че е релевантно да се налагат санкции за хранене на животни. Останалите бяха категорични, че е необходимо хуманно отношение към четириногите. Позиция, която и ние от “Господарите” споделяме.

Съвсем скоро ще видите как кметът на Благоевград Илко Стоянов отговори на въпросите ни и какъв ангажимент пое пред нашата камера.

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Veselina

    14 Март 2023

    Как може такова безобразие да се пуска!!!Всяко живо същество има право на храна-по закон.Нестига че не се грижат за тях ами и ги лишават от храна!!!Това е пълно безобразие.Няма ли кой да направи нещо!!!?

Реакции