<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=169485" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хванаха пиян ...

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни? (РЕПОРТАЖ)

13 Март 2023
18 1831

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни? Този въпрос им зададе репортерът ни Виктория Симеонова. А причината? Абсурдно предложение на община Благоевград, предвиждащо санкции за хората, които хранят улични кучета и котки. Четем го на официалнта страница на институцията – в пост от 16 февруари.

Кметът Илко Стоянов: Войната между хора и кучета трябва да бъде спряна! Община Благоевград ще санкционира жители, които…

Posted by Община Благоевград-Municipality of Blagoevgrad on Thursday, February 16, 2023

Щом гражданите нямат право да хранят животните, да очакваме ли от Общината да поставят кучемат, за да могат все пак изоставените кучета и котки да получават храна? Или кметът на Благоевград няма против животни да умират по улиците на града, защото е решил да яхне поредната вълна на недоволство? Няма против и кучетата от глад да нападат хора, защото това не е негов проблем.

Кметът на Благоевград ще глобява хора, които хранят бездомни животни

Кметът на Благоевград ще глобява хора, които хранят бездомни животни

Какво мислят хората?

Спряхме случайни минувачи в центъра на Благоевград, за да чуем тяхната позиция. Само една от събеседничките ни е на мнение, че е релевантно да се налагат санкции за хранене на животни. Останалите бяха категорични, че е необходимо хуманно отношение към четириногите. Позиция, която и ние от “Господарите” споделяме.

Съвсем скоро ще видите как кметът на Благоевград Илко Стоянов отговори на въпросите ни и какъв ангажимент пое пред нашата камера.

Какво мислят благоевградчани за предложението за санкции за хранещите бездомни животни?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Veselina

    14 Март 2023

    Как може такова безобразие да се пуска!!!Всяко живо същество има право на храна-по закон.Нестига че не се грижат за тях ами и ги лишават от храна!!!Това е пълно безобразие.Няма ли кой да направи нещо!!!?

Реакции