<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170515" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лидерите в Бъ...

Фамозен гол на Роналдо от над 30 метра в основата на обрат (видео)

19 Март 2023
0 12510

Фамозен гол на Роналдо от над 30 метра в основата на обрат. Португалската суперзвезда бе в основата на успеха на “Ал Насър” в местното първенство. Кристиано отбеляза красив гол от сериозно разстояние, за да изравни резултата срещу “Абха”. Един от опашкарите в класирането затрудни сериозно звездната селекция на “Ал Насър” и дори поведе в резултата.

Фамозен гол на Роналдо от над 30 метра в основата на обрат (видео)
Снимка: Стопкадър SPL

Резултатът бе открит от аутсайдера в мача още през първото полувреме. Попадението за домакина на тази среща отбеляза Абдулфатах Адам Мохамед. Той се възползва от отнета топка от Сад Бгуир и изненада вратаря на гостите с удар в неговия ъгъл. Авансът на “Абха” се задържа до момента на гениалност, проявен от големия номер 7.

Меси се разсърди и си тръгна от ПСЖ

Нарушение, извършено на над 30 метра от вратата се преърна в запомнящ се гол. Роналдо намери топката чудесно и с прецизен удар я прати в долния ъгъл на вратата. Най-любопитния момент в мача обаче дойде в 86-ата минута. Тогава “Ал Насър” получи правото да изпълни дузпа. Зад топката обаче не застана обичайния заподозрян Роналдо. По капитански той отсъпи правото за изпълнение на своя партньор в атака.

Вместо това изпълнителят бе другата звезда на тима – бразилецът Андерсон Талиска. Нападателят бе безкомпромисен и обърна резултата. Така “Ал Насър” спечели срещата благодарение на две изпъления от статични положения. Трите точки означават, че “Ал Насър” покачва актива си до 49 точки, което му отрежда второто място в класирането. “Абха” е с 23 пункта и е на 12-а позиция.

Фамозен гол на Роналдо от над 30 метра в основата на обрат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Куцо, Кьораво, Сакато !!!

    21 Март 2023

    Оправете си заглавията, че сте за резил май бъркате Роналдо с някой друг, оправдайте парите който взимате за аматьорщината която правите !!!

Покажи всички Скрий

Реакции