<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171499" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кристиано се ...

“Байерн” уволни треньора си, назначава бивш на големия съперник (видео)

24 Март 2023
0 249

“Байерн” Мюнхен уволни наставника на тима Юлиан Нагелсман. На неговро място баварците ще назначат Томас Тухел. Той е бивш треньор на големия конкурент в Бундеслигата “Борусия” Дортмунд, а също така е ръководил “ПСЖ” и за последно “Челси”.

&#8220;Байерн&#8221; уволни треньора си, назначава бивш на големия съперник (видео)
източник: twitter

Според информациите е имало сериозни проблеми между Нагелсман и ръководството на “Байерн”, а освен това някои играчи вече не са се имали доверие на тактическите подходи на треньора. Според шефовете на клуба специалистът не е допринесъл достатъчно за развитието в играчите на отбора – както звездите в отбора, така и младите таланти.

&#8220;Байерн&#8221; уволни треньора си, назначава бивш на големия съперник (видео)
източник: twitter

Ръководителите на германския шампион са останали неприятно изненадани и от решението на Нагелсман да отиде на ски ваканция през паузата, вместо да работи с тима.

Играчи на Байерн разкриха част от обидите по техен адрес (видео)

Тези неща също са допринесли за решението за уволнението на специалиста, още повече че тепърва предстоят важните мачове за баварците през сезона – двубоят с “Борусия” Дортмунд в Бундеслигата и мачовете с “Манчестър Сити” в Шампионската лига.

Байерн уволни треньора си, назначава бивш на големия съперник (видео)

Видео: youtube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции