<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173720" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Супа и сандв...

Уейн Рууни става боксьор – дебютира срещу скандален инфлуенсър

04 Април 2023
0 361

Уейн Рууни става боксьор – дебютира срещу скандален инфлуенсър. Легендарният нападател на “Евертън” и Манчестър “Юнайтед” е на прага на нова спортна кариера. След като се пробва като треньор и имаше добри резултати начело на “Дарби Каунти”, фамозната десетка на националния отбор на Англия ще опита ново предизвикателство.

Image
Снимка: Twitter

Промоутърът Еди Хърн вярва, че Уейн Рууни може да направи изключителна кариера, поне с демонстративни мачове. Бившият футболист ще се изправи срещу Джейк Пол в първия си мач. Не бива да се забравя, че Рууни беше известен като доста сложен и проблемен играч в ранните години на кариерата си в Евертън. Преминаването му в “Юнайтед”, при сър Алекс Фъргюсън, го върна на правилния път.

Инфлуенсърът Джейк Пол бе бит за пръв път на ринга от брата на Фюри

Евентуален противник на бившия футболист би бил популярният YouTuber, превърнал се в боксьор Джейк Пол. Това би било ново предизвикателство за “Проблемното дете”. Американецът току-що претърпя първото си поражение от седем мача, пише испанското издание Marca.

Уейн Рууни е фен на бокса и затова иска да опита късмета си на ринга. Ето защо се е свързал с Хърн, за да му уреди бой. Но и самият Хърн разкрива, че Рууни и преди го е молил, но почти винаги го е правил, когато е бил пиян, и затова не му е обръщал особено внимание. Мачът се очаква да се проведе на “Олд Трафорд”. Именно там Рууни се превърна в легенда и в един от най-обичаните футболисти в историята на Манчестър “Юнайтед”.

Уейн Рууни става боксьор – дебютира срещу скандален инфлуенсър

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции