<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172822" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриват Кол...

Пребиха професионален футболист насред София

31 Март 2023
0 4678

Пребиха професионален футболист насред София. Вратарят на “Спортист” Своге Мартин Величков е бил нападнат и бит в столичен хотел. Величков има счупен нос и счупена скула, а инцидентът се е случил в СПА-център близо до софийската Централна гара. Нападателят в последствие се е извинил на футболиста и е оправдал поведението си с бушуващи хормони.

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на открито
Снимка: Facebook/ Спортист Своге

„На 27 март вечерта бях на сауна в СПА-центъра на хотел „Рамада“ до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: „Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!““, разказва Величков пред “Мач Телеграф”.

Нов удар срещу БФС след срамните загуби (видео)

„Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минаваха по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела.”

„Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал… Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек.“, завърши вратарят.

Пребиха професионален футболист насред София

Пребиха професионален футболист насред София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Тъжно

    31 Март 2023

    Ударил го един път и вие го изкарахте пребит. Как можахте господари толкова да ви падне нивото изведнъж. Некадърници ли назначавате и вие?

Реакции