<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173753" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гласувалите ...

Христанов: Действащ служебен министър уведоми за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство (аудио)

04 Април 2023
0 3306

Христанов: Действащ служебен министър уведоми за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство.

„Но не коалицията, а едната от партиите. Не поддържам връзка с ръководството на ПП, но това сигурно е достигнало до тях през социалните медии“, каза пред БНР бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов.

Христанов: Действащ служебен министър уведоми за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство (аудио)

Той уточни, че неназованият служебен министър е подал тази информация в щаба на изграждания от него нов политически проект. По негови думи правителство между ГЕРБ и ДБ би внесло по-голямо объркване сред избирателите на реформаторското политическо пространство. Но изтъкна, че може би таккъв ход би бил мъдър с оглед политическата криза в страната.

Николай Събев иска оставките на част от ръководството на “Продължаваме промяната”

По повод исканите он Николай Събев оставки на Асен Василев и Даниел Лорер

„Процесите, на които станах свидетел преди 5 месеца, са ескалирали. Виждам някакъв лагер в ПП. Моят призив е думите на Николай Събев да бъдат взети сериозно, но не за да има оставки“, коментира Христанов.

Христанов: Действащ служебен министър уведоми за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство (аудио)

Той обясни, че не знае кой е в групата около Асен Василев и Даниел Лорер, но разказа, че е обикалял България и е видял как протича кампанията по места. 

„В малките населени места има повече апатия и примирение. Партиите на статуквото правеха сериозни кампании. Стигаха до вратата на своите избиратели. При ПП-ДБ кампанията беше центрирана в големите населени места. Изграждането на структури закъсня“, каза още Иван Христанов.

Христанов: Действащ служебен министър уведоми за преговори между ГЕРБ и ДБ за правителство

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции