<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173951" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ДНК от косата...

Снуп Дог разкри защо вече не чуваме много от Еминем

05 Април 2023
0 587

Снуп Дог разкри защо вече не чуваме много от Еминем. И изрази мислите си защо други рапъри смятат, че могат да се измъкнат, като го обидят, пише LadBible.

На този етап от кариерата си Еминем няма нужда от представяне. Той беше изстрелян към славата след издаването на дебютния си албум Infinite през 1996 г. И сега е широко смятан за един от най-великите рапъри на всички времена, с поредица от албуми номер едно и повече награди, отколкото можете да си представите.

Помните ли, когато майката на Еминем се опита да го осъди за 10 милиона долара?

Наред с рапирането, той се опита и в актьорството. И направи своя холивудски дебют във филма от 2002 г. “Осмата миля”, който е базиран на собствения му живот.

Въпреки това, след като избра няколко роли, които да добави към автобиографията си, Еминем каза на Джонатан Рос през 2010 г., че сърцето му е повече в музиката, отколкото в актьорството.

Снуп Дог разкри защо вече не чуваме много от Еминем

“Знаете ли, аз обичам музиката толкова много”, каза той на телевизионния водещ. “Това е моята страст, това е, което искам да направя. Не казвам, че никога повече няма да правя филми, но това съм аз.”

Но след като каза това, Еминем не е пускал нова музика през последните години.

И по време на интервю в подкаста Full Send миналата година, дългогодишният му приятел и сътрудник Снуп Дог беше попитан защо Еминем вече не „прави глупости“, на което Снуп обясни, че легендарният рапър сега вече е в позиция да избира какво иска да прави.

„Той прави каквото трябва, но мисля, че когато си най-големият рапър в света толкова много години, е… какво повече можеш да направиш?

И добави:

“Мисля, че… той намира своите моменти сега, намира кога иска да дойде и кога иска да се откаже и да изскочи, защото, знаете, неговият фен няма да отиде никъде.“

След това приятелят му продължи да обяснява защо други рапъри смятат, че могат да не го уважават. Той каза, че това е защото „те знаят, че той седи в черупката си в момента“.

„И това, което ще направят, е да го накарат да отвори тази шибана черупка.

„Хората стрелят по този начин по рапърите, защото този рапър е невидим за момента, но това е начинът да се върнеш видим. Той все още е това, което е.”

Снууп Дог разкри защо вече не чуваме много от Еминем

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции