<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174965" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Десислава Ат...

„Възраждане“ се самопровъзгласиха за “заплаха за националните предатели и чуждите агенти” (видео)

12 Април 2023
0 377

„Възраждане“ се самопровъзгласиха за “заплаха за националните предатели и чуждите агенти”, стана ясно от речта на лидера Костадин Костадинов.

„Обръщам се само към своите сънародници, защото, както винаги, всички в тази зала, трябва да бъде преди всичко само едно – българи. Изминаха 10 дни от изборите. Време, което беше предостатъчно за оценка и планова на това, което предстои. Време, което се оказа крайно недостатъчно за медийната вакханалия, разразила се след вота. Знайни и незнайни анализатори, политолози и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана кампания срещу 358 000 българи, които бяха наречени неграмотници, некадърници, заблудени, лумпени и пролетарият. А тези 358 хиляди българи, сред които съм и аз – искаме да живеем достойно в една независима и свободна държава”. Това заяви в от трибуната на парламента лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

НА ЖИВО: Първото заседание на 49-ия парламент (видео)

След като отново посочи основните приоритети на политическата формация, той бе категоричен, че партията е готова да разговаря за тях с всички останали партии в НС. „Защото, дори и да не уважаваме останалите народни представители, ние уважаваме техните избиратели”, категоричен беше Костадинов.

„Възраждане“ се самопровъзгласиха за &#8220;заплаха за националните предатели и чуждите агенти&#8221; (видео)

„Възраждане“ се самопровъзгласиха за “заплаха за националните предатели и чуждите агенти”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции