<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=174987" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха 49-то ...

Дани Йорданов от “Господарите” притеснява с въпроси депутатите в новия парламент (РЕПОРТАЖ)

12 Април 2023
0 7940

Дани Йорданов от “Господарите” притеснява с въпроси депутатите в новия парламент. Повечето от тях като че ли не са настроени празнично за клетвата като народни представители. Но няма никакво значение. Техните настроения не определят това, което ние ги питаме.

Нова любов се роди в новия парламент (видео)

Дани Йорданов от "Господарите" притеснява с въпроси депутатите в новия парламент (РЕПОРТАЖ)

Екипът ни посреща депутатите от 49-ото Народно събрание на жълтите павета. От пресцентъра за пореден път ни отказаха акредитация. А и с нашите неудобни реплики и питанки, едва ли ще ни дадат скоро.

Разпуснаха първото заседание на Народното събрание без избран председател

Темите

Основната тема е дали ще има правителство. И на цената на какво. Не се знае и кои ще са замесени. Оказва се, че ГЕРБ иска да има редовен кабинет. По-рано от Продължаваме промяната и Демократична България обаче казаха, че няма да подкрепят първия мандат. Не е изключено хората на Бойко Борисов обаче да подкрепят Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов. При втория мандат още няма яснота.

Възраждане на Костадин Костадинов също изявява желание да е балансьор. Те пък се облизват за третия мандат. Всичко е възможно от ден първи.

Интервюта

Кратки интервюта успяваме да направим с представители на всички парламентарни групи. За съжаление екипът ни не съмуява да притисне с въпроси някои познати лица, защото всички входове на парламента са отворени и гоненето е като между котка и мишка.

Успяваме обаче да говорим с хора от ГЕРБ, ПП, ДБ, ИТН, Възраждане, ДПС и БСП. Някои от тях повтарят опорките от предни включвания. Това обаче изобщо не ни притеснява.

Дани Йорданов пита за възможностите за коалиция. Предлага, ако има експертен кабинет, да видим като министър-председател самия Делян Пеевски. Все пак той е експерт по закона “Магнитски”. По него е санкциониран заради корупция. Впрочем, имаме и него заснет как реагира на тази реплика.

Съседът Цончо (Ганев) пък отново пита: “Кой си ти?”. Явно е научил само този въпрос и не спира да го повтаря, когато ни види.

Гледайте цялото видео!

Дани Йорданов от “Господарите” притеснява с въпроси депутатите в новия парламент (РЕПОРТАЖ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Jacklin

    13 Април 2023

    Тези, всичките са правени от пикня

Покажи всички Скрий

Реакции