<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175228" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На втория ден...

Лена Бориславова няма да се кандидатира за кмет на София (видео)

13 Април 2023
0 357

“Моята следваща задача е да продължа с координацията, която тече последните няколко месеца доста интензивно на изборите за местните кандидати“. Това сподели Лена Бориславова в интервю за bTV в кулоарите на Парламента.

“Мотото на нашата партия е, че това, което казваме, го и правим. Аз вчера подадох заявление за освобождаването ми като народен представител, защото не искам да подвеждам хората с постоянна смяна в намеренията.“, допълни тя.

Лена Бориславова няма да се кандидатира за кмет на София (видео)
Лена Бориславова

Петков: Искаме с ДБ и “Спаси София” да излъчим общ кандидат за местни избори (видео)

По думите ѝ Столична Община е в изключително тежко състояние, което изисква светкавични действия.

Решенията трябва да започнат да се правят от ден първи. Това изисква работни групи, привличане на експерти, създаване на обща програма, около която да се работи. Това е нещото, което ние правим още от ноември месец.” разкрива Бориславова.

Тя не мисли да се кандидатира за кмет на София. Според нея тази фигура ще бъде издигната по общо съгласие на всички организации, с които ПП работи. Според Бориславова кандидатурата на разпознаваемо лице не е най-добрият избор, който да обедини силите около себе си.

Лена Бориславова споделя какво предстои за нея след съставянето на правителство (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции