<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176400" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Медведев зап...

Русия търси войници с нова реклама в социалните мрежи (видео)

21 Април 2023
0 230

Русия търси войници с нова реклама в социалните мрежи. Видеото започва с кадър на охранител в супермаркет, който бързо се пренася на бойното поле, където той вече е във военна униформа и държи оръжие. Кампанията пита: “Това ли е защитникът, който сте си мечтали да станете?”. Следват кадри на мъж във фитнес зала и насрещен въпрос: “Наистина ли в това се крие вашата сила?”. В рекламата е изобразен и таксиметров шофьор. И двамата герои впоследствие стават войници, пише Булевард България.

Кадрите са монтирани на фона на напрегната музика, а за финал се появява и информация как всеки мъж може да се запише и да стане “защитник”.

Новата реклама е публикувана в руските социални мрежи. В нея руснаците са приканени да подпишат договор с руското Министерство на отбраната срещу заплата от 204 хил. рубли на месец. Сумата се равнява на 2 276 евро.

Това е пореден опит на Москва да подсили силите си в Украйна. С лозунгът “Ти си мъж! Дръж се като такъв!” руските военни се опитват да запълнят редиците си и да призоват повече мъже да заменят привидно скучния граждански живот със сражения на бойното поле. През септември Русия започна частична военна мобилизация, която накара десетки хиляди руснаци да избягат от страната, за да избегнат призовки за фронта.

Мобилизацията в Русия се превърна в евакуация от Русия (Коментарът на “Господарите”)

Плакати, които също са част от кампанията за търсене на доброволци, започнаха да се появяват на редица места в столицата. Те са под надслов : “Нашата професия е да защитаваме родината”. Упоменато е, че се търсят артилеристи, сапьори и военни медици.

Русия търси войници с нова реклама в социалните мрежи (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции