<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха дрог...

Пиян и дрогиран шофьор кара в насрещното по AM “Хемус” (видео)

22 Април 2023
0 183

Пиян и дрогиран шофьор кара в насрещното по AM “Хемус”. Той е изминал 20 километра в насрещното по магистралата край Шумен. И след това е спрян от патрул на “Пътна полиция”. Това съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

След проверката се оказало, че мъжът е и под влиянието на наркотични вещества. Алкохолът в кръвта му бил 2,31 промила.

„Семерджиев“ – емблематичният случай, който разтърси системата на МВР (видео)
Пиян и дрогиран шофьор кара в насрещното по AM &#8220;Хемус&#8221; (видео)

Сигнал

Сигналът за кола, която лети в насрещното движение по автомагистрала “Хемус” в района на село Белокопитово постъпил на тел. 112 в петък в 22:47. Веднага към тази част от магистралата били изпратени полицейски екипи за да спрат колата за да се избегне катастрофа.

След 15 минути при пътен възел “Белокопитово”, или както още е известен – “Диаманта”, катаджиите спрели за проверка “Рено Лагуна” с шуменски табели. Зад волана му бил 34-годишен жител на село Байково, собственик на колата и видимо в нетрезво състояние.

Изяснено било, че е карал около 20 километра в ускорителната лента в насрещното движение на АМ “Хемус”. При тест с дрегер били отчетени 2,31 промила алкохол в издишания въздух, а дръг тестът показал положителна проба за амфетамин. Шофьорът е дал кръвна проба за анализ и е арестуван за 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Източник: Офнюз

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции