<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=175167" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пътник се бар...

Мъж блъсна куче пред очите на деца и избяга (видео)

13 Април 2023
0 273

Мъж блъсна куче пред очите на деца и избяга, съобщава bTV. Грозната сцена се е разиграла в София.

След сблъсъка шофьорът продължил по пътя си, а друг спрял, за да окаже помощ на децата.

„Преди два дни – във вторник следобед, децата излизат на разходка с кучето в района на метростанция „Александър Малинов“. Кучето е с каишка, но породата е такава – по-буйна и игрива. В един момент то се измъква от каишката си и тръгва да пресича булеварда, като пресича донякъде и се връща“, разказва Захари Гиюнелиев.

Мъж блъсна куче пред очите на деца и избяга (видео)

Жена отвлече котка, преструвайки се на общински служител (видео)

Голямата му дъщеря успява да подмами кучето, да се върне на тротоара. При връщането си обаче кучето решава отново да обърне посоката, защото решава, че децата го гонят. В този момент идва автомобил, който го блъска.

„Шофьорът спира. Малката ми дъщеря се затичва и започва да пищи. Отива и вдига кучето. Шофьорът отваря вратата, гледа известно време, но вместо да помогне, той решава да се качи отново в автомобила си и потегля“, разказва още Захари Гиюнелиев.

Мъжът е потресен от безсърдечността на шофьора. Той не претендира за нищо, защото инцидентът е много нелеп и е неумишлен. Захари Гиюнелиев обаче благодари на жена, която е спряла и е помогнала на децата и пострадалото куче.

Мъж блъсна куче пред очите на деца и избяга

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции