<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176790" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Меган Маркъл ...

Роналдо побесня при отпадането на “Ал Насър” от Купата (видео)

25 Април 2023
0 354

Роналдо побесня при отпадането на “Ал Насър” от Купата. Тимът отпадна от турнира за Купата на краля на Саудитска Арабия след загуба с 1:0 на полуфинала в понеделник вечер от 10 души, които довършиха мача за отбора на “Ал Уехда”. Жан-Давид Божуел вкара единствения гол за “Ал Уехда” в 23-ата минута. Абдула Ал-Хафит беше изгонен в началото на второто полувреме за втори жълт картон.

Роналдо побесня при отпадането на &#8220;Ал Насър&#8221; от Купата (видео)
Скрийншот: SSQ

Въпреки че се нуждаеха само от един гол и бяха с човек повече през последните 40 минути на мача, Кристиано Роналдо и съотборниците му не успяха да отпечатат противниковата мрежа. Бившият играч на “Реал Мадрид” и “Манчестър Юнайтед” видя единствения си точен удар за вечерта – в наказателното поле през първото полувреме – спасен от вратаря на “Ал Вехда” Мунир Мохамеди. Суперзвездата бе забелязана да клати глава в знак на неудовлетвореност. Освен това той повиши глас към треньорския щаб, докато отборите се прибраха в съблекалнята на почивката. През второто полувреме Роналдо удари и греда.

“Ал Насър” вероятно е очаквал лесно преминаване към финала.

Там щеше да играе с “Ал Хилал”, който победи лидерите на Саудитската професионална лига “Ал Итихад” с 1:0 в неделя. Само че не успя да преодолее “Ал Уехда”, който победи с 4:0 на 9 февруари. Тогава Роналдо вкара и четирите гола, пише ESPN.

Роналдо със скандален жест и хватки от кеча на мач (видео)

Сезонът е доста труден за Кристиано, който се премести в Саудитска Арабия в края на миналата година. “Ал Наср” се намира на второ място в таблицата след “Ал Итихад”. На няколко пъти емоциите на Роналдо го завладяваха. Той едва избегна червен картон при загубата с 1:0 от Ал Хилал миналия вторник. Тогава той събори противников играч с хватка от кеча. “Ал Насър” изостава на три точки от лидера “Ал Итихад”, като до края на сезона остават шест мача.

Роналдо побесня при отпадането на “Ал Насър” от Купата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции