<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176881" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП няма да п...

Мони отново се нуждае от нашата подкрепа (РЕПОРТАЖ)

25 Април 2023
0 971

Мони отново се нуждае от нашата подкрепа, става ясно от интервю на репортера ни Виктория Симеонова с майката на 4-годишното момиченце Даниела Пеловска, която в момента е в Турция за поредния курс за лечение на детето. Историята на Мони ви разказахме за първи път преди близо две години:

3-годишната Симона се нуждае от нашата подкрепа (РЕПОРТАЖ)

Ако желаете да помогнете, можете да го направите чрез дарение на следните дарителски банкови сметки:

BG62UBBS80021040243050 – в лева
титуляр Симона Радославова Барсанова

BG91UBBS80021462134910 – в евро
титуляр Симона Радославова Барсанова

https://pavelandreev.bg/campaign/angeli-za-moni

Или като дарите ваши вещи или си купите нещо от Фейсбук страницата Благотворителен базар за Мони

3-годишната Симона се нуждае от нашата подкрепа
Историята на Симона

4-годишната Симона е родена с липсващо небце. Това наложило в продължение на година тя да се храни с помощта на сонда. След това й е извършена операция, благодарение на която в момента може да се храни нормално.

Когато е на едва няколко месеца, родителите й забелязват, че гръбнакът ѝ е извит в С-образна форма. При преглед се установява, че детето страда от кифосколиоза – остро изкривяване на гръбначния стълб. Първоначално малката й възраст не позволява лечение.

Когато Симона е на 2 годинки, лекари предписват консервативно лечение с корсети. Поставени са й три корсета от гипс за периоди от по два месеца. Следствие на тях обаче тя получава сериозни рани по гърба. Следва ново лечение – този път с пластмасов корсет. Детето се чувства добре с него, но след месеци се установява, че той не помага за подобряването на състоянието му. Това налага търсене на друг начин за лечение.

Така Мони се озовава в Турция, където до момента са ѝ направени няколко операции, а рехабилитацията продължава. Оттук нататък предстоят още операции и рехабилитационни курсове, които ще струват още поне 50 000 евро – сума, непосилна за семейството на детето.

Мони отново се нуждае от нашата подкрепа (РЕПОРТАЖ)
Призивът на “Господарите”

Можете да помогнете на Симона като дарите средства за лечението й на посочените банкови сметки. Или просто да споделите този материал с повече хора, които биха могли да й подадат ръка!

Ако имате предложения за подкрепа за детето и семейството му, можете да ги споделите с нас на: gospodari.com

Мони отново се нуждае от нашата подкрепа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции