<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=178377" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: BBC покани най-...

Поли Генова гостува в BBC радио

05 Май 2023
0 108

Поли Генова гостува в BBC радио. Тя бе част от епизод на подкаста Music Life по BBC радио, посветен на Евровизия.

Разкриха логото и слоганa на Евровизия 2023

“Двамата ще си говорят за това как се прави музика в днешно време и ще споделят със слушателите интересни истории и спомени от участието си в Евровизия”, споделиха от екипа на Поли Генова за БТА.

В подкаста ще се включат също победителя от 2006 г. – Мистър Лорди, както и една от представителките на Австрия тази година – Тея.

Поли Генова гостува в BBC радио
снимка: Facebook/ Poli Genova

Music Life се излъчва по BBC World Service – най-голямата радиостанция в света, която има над 98 милиона слушатели. Водещ на предаването е Сам Райдър. Той през 2022 г. представя Обединеното Кралство на конкурса „Евровизия“ с песента “Space Man” и се класира на второ място. Номиниран е за най-добър изгряващ артист на Британските музикални награди през 2023 г.. A наскоро издава и песен със световноизвестните диджеи Sigala и David Guetta.

За участието си в подкаста Поли Генова написа в социалните си мрежи: „Уникално преживяване – да участваш в изключително интересен разговор с толкова успешни артисти и то по любимата ти световна радио медия – BBC радио! Безкрайно съм благодарна за възможността да се запозная и комуникирам, макар и виртуално, с тези невероятни музикални професионалисти. Супер зареждащо е!“.

Очаква се епизодът на подкаста Music Life с участието на Поли Генова да бъде качен тук.

Поли Генова гостува в BBC радио

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции