<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=179779" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отидохме на н...

Осигуряват охрана на Борислав Сарафов

15 Май 2023
0 243

Осигуряват охрана на Борислав Сарафов, разкри NOVA.

Припомняме, че по-рано в понеделник заместник-главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов обяви на пресконференция, че се страхува за живота си.

Сарафов призова правосъдния министър Крум Зарков да предприеме необходимите действия, за да може още в понеделник физическата му сигурност да бъде защитена.

Г-н Иван Гешев превърна прокуратурата и кабинета си в хан за ромските барони, с които вие сами знаете, че ходи да яде ритуално баклава в Столипиново и Факултета“.

Това бяха част от думите на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов към Иван Гешев. Сарафов даде пресконференция в отговор на брифинга на главният прокурор по-рано днес.

Сарафов за Гешев: Превърна прокуратурата в хан за ромските барони, с които яде баклава (видео)

Осигуряват охрана на Борислав Сарафов
Снимка: БулФото

Няма да правя театър и да късам ритуално и  демонстративно оставка. Тази роля отива на г-н Гешев. Ще се опитам да се придържам към морала и професионалната етика – доколкото това изобщо е възможно в тази ситуация. Искрено съжалявам, че вместо да изпълняваме служебните си задължение, ние занимаваме обществото като вадим кирливите си мръсни гащи и ги развяваме пред медиите. Никога не съм искал да се стигне до това. Стигнахме точката на нетърпимост, че е необходим дълбок катарзис и да се отреже гнилото в прокуратурата“. Това заяви още Сарафов.

Осигуряват охрана на Борислав Сарафов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции