<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181058" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Застреляха д...

Заградиха с бариера улицата, на която стреляха по Алексей Петров (видео)

23 Май 2023
0 821

Заградиха с бариера улицата, на която стреляха по Алексей Петров, съобщава bTV – спестявайки в репортажа кои знакови фигури притежават имоти на нея – или поне към 2015 година бяха собственици на такива. От медийни публикации около инцидента разбираме, че бившият главен прокурор Никола Филчев също е бил съсед на Алексей Петров. Не е ясно дали продължава да живее там.

Преградена с ограда и надпис “частна собственост” – така изглеждаше улица “Арарат” в “Кръстова вада” до скоро. От няколко седмици насам знаците за частна собственост са подсилени и от чисто нови бариери, които ограничават достъпа до двете улици.

Отсечката е достъпна, но само за избрани.

Заградиха с бариера улицата, на която стреляха по Алексей Петров (видео)

Гешев назначил пълна ревизия на Сарафов

„За да стане една улица наистина такава, трябва общината да придобие собствеността върху терените. В случая на улица „Арарат“ това не се е случило все още. Всички имоти по улицата са подадени за отчуждаване. За съжаление, ресурсът е силно ограничен и се приоритизира от Столична община”, обясни заместник-кметът на район „Лозенец“ Михал Сотиров.

По думите му табелата „частна собственост“ отразява реалност, която, за съжаление, в район „Лозенец“ не е рядко срещана.

Улицата е изградена от живущите на нея и е необходимо отчуждаване. Електрическата бариера обаче не е законна и се очаква да бъде премахната.

„След разговори с живущи разбрах, че те са избрали да поставят тази бариера, защото според тях шофьорите карат неразумно и това създава опасност за децата им“, добави Сотиров.

Заградиха с бариера улицата, на която живеят Алексей Петров и Никола Филчев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции