<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181512" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Янкулов се е ...

И Денков, и Борисов говорят за опити за саботаж на “ротационното” управление (видео)

26 Май 2023
0 185

И Денков, и Борисов говорят за опити за саботаж на “ротационното” управление, става ясно от техни изказвания пред медиите днес, които виждаме във видеото от NOVA.

„Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството. Разделението е голямо, залогът е голям. Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам, се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува. Ще се опитам, доколкото можем, спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и г-жа Габриел има желание да се види краен резултат”, заяви академик Николай Денков.

И Денков, и Борисов говорят за опити за саботаж на &#8220;ротационното&#8221; управление (видео)

“Господарите” питат депутатите за сватбата между ГЕРБ и ПП-ДБ (РЕПОРТАЖ)

По думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов целта на тези записи е „да не се състави правителство”. „Целта е тази. Видяха, че всичко е много да се случи. Аз знам, че това обслужва много различни интереси, които не искат България да се стабилизира”.

Попитан дали скандалът със записите ще повлияе на съставянето на кабинет той отговори: „На мен специално няма да ми повлияе. Мария Габриел води преговорите. Аз не участвам”.

И Денков, и Борисов говорят за опити за саботаж на “ротационното” управление

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции