<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Ивано...

Бойко Борисов играе футбол с наведена глава (видео)

26 Май 2023
0 1395

Бойко Борисов играе футбол с наведена глава – това виждаме в последната му спортна изява. Той бе част от състава на “Витоша” (Бистрица), който стана шампион при ветераните в мач срещу “Ботев” (Пловдив).

“Господарите” питат депутатите за сватбата между ГЕРБ и ПП-ДБ (РЕПОРТАЖ)

Бойко Борисов играе футбол с наведена глава (видео)

Дани Йорданов от “Господарите” прави пълен анализ на спортно-техническите качества на тежкия таран от ГЕРБ. Един от многото акценти е, че той играе с наведена глава. Вероятната причина е, че наскоро се скараха с Иван Гешев. Главният прокурор може би е решил да разследва корупцията, която стига до Борисов. Няма как тази възможност да не натъжава поне малко Борисов.

Мачът

Иначе в срещата с “канарчетата” отборът на Бойко побеждава с 3:5. Ние прескачаме головото шоу, за да можем да се насладим на изявите на Меси в българската политика. Самият той се определи с този етикет неотдавна. Е, няма значение, че отборът му е като с човек по-малко. Важното е да има хвалебствия. Той ги обича и го е доказал през годините.

Защитата

Не ни убягва също един много интересен детайл. Това, че защитата играе срещу Борисов, както срещу него игра Гешев дълги години. Можем да го опишем с една дума – имитирайки. Забавно е как никой не се опитва да спре лидера на ГЕРБ, когато е с топка в краката. Не че и той прави нещо кой знае какво, но отстрани нещата не изглеждат адекватно.

Имаме и култова ситуация с финтове. Само че финтове на място, които като видим по телевизора в някой друг мач, направо гасим.

Гледайте цялото видео!

Бойко Борисов играе футбол с наведена глава (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции