<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181680" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-голямата ...

Тръмп игра на голф турнир, за който е разследван като президент (видео)

27 Май 2023
0 213

Тръмп игра на голф турнир, за който е разследван като президент. В четвъртък Доналд Тръмп се включи в турнира LIV GolfProAm в Trump National във Вирджиния. Той се подготвя за президентските избори през 2024 г. По време на участието си в турнира той носеше прословутата си червена шапка “MAGA”.

Тръмп игра на голф турнир, за който е разследван като президент (видео)

76-годишният Тръмп демонстрира уменията си на игрището по време на LIV Golf DC. Той не се сдържа, когато обсъждаше новата спорна лига. LIV се явява конкурент на PGA като организатор на голф турнири от висок ранк. Тръмп разкритикува вече утвърдената организация и похвали новаторската, която го покани на своя турнир.

Димитров мина през 9-ия в света и отива на финал (видео)

Министерството на правосъдието на Съединените щати съобщи, че е задълбочило разследването си за това как Тръмп е боравил с класифицирани документи, докато е бил президент. Като част от разследването Министерството на правосъдието е изпратило призовка до Trump Organization за документи относно връзките му с подкрепяната от Саудитска Арабия компания LIV Golf, според MARCA.

Мнозина похвалиха появата на Тръмп в LIV Golf DC. Други се запитаха дали участието му няма да навреди на и без това влошения имидж на стартъп лигата. Критиците смятат, че американците ще бъдат отблъснати от идеята Тръмп да бъде част от LIV Golf. Други твърдят, че феновете на голфа вече са взели едно или друго решение, така че участието му е без значение. Турнирът продължава с втория ден в събота. Харолд Варнър III е начело на класирането.Брукс Кьопка, който през 2023 г. спечели PGA Championship, в момента е на 28-о място.

Тръмп игра на голф турнир, за който е разследван като президент

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции