<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=181812" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изкуствен ин...

Холивуд работи по нов “Терминатор”, вдъхновен от изкуствения интелект

29 Май 2023
0 263

Холивуд работи по нов “Терминатор”, вдъхновен от изкуствения интелект. Известният режисьор Джеймс Камерън разкри, че проектът е негов. Той твори сценарий за следващата част на култовия филм.

Скалата иска да купи английски футболен клуб?

Холивуд работи по нов &#8220;Терминатор&#8221;, вдъхновен от изкуствения интелект

Камерън, който създаде франчайза през 1984 г., казва, че има някои въпроси относно нововъзникващите технологии. Той иска да разбере на къде ще тръгнат те. И за момента не бърза.

По време на събитието Dell Technologies World 2023 тази седмица Камерън заяви, че „задържа завършването на сценария, докато посоката на изкуствения интелект не стане по-ясна“.

Последният

Последната част „Терминатор: Мрачна съдба“ се провали абсолютно в боксофиса през 2019 г. Така че Камерън явно търси ново начало. А задълбаването в някои реални вдъхновения, свързани с възхода на технологиите на изкуствения интелект, вероятно може да се превърне в завладяващ блокбъстър.

Камерън ще трябва да бръкне дълбоко, за да намери някакво вдъхновение. Защото това главният герой да разговаря на компютър чрез ИИ асистент не е точно завладяваща филмова магия.

Що се отнася до самата легенда Арнолд Шварценегер, повече от вероятно е той да не се завърне.

Франчайзът не е завършен. Аз съм приключил. Получих ясно и силно послание, че светът иска да продължи напред с различна тема, когато става въпрос за “Терминатор”.

Холивуд работи по нов “Терминатор”, вдъхновен от изкуствения интелект

Източник: Калдата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции