<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182990" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хълк вкара по...

80 000 “росонери” просълзиха Златан на изпроводяк (видео)

05 Юни 2023
0 222

80 000 “росонери” просълзиха Златан на изпроводяк. Феновете на “Милан” се сбогуваха със Златан Ибрахимович с огромен надпис “Сбогом”. Това стана по време на последния мач за сезона срещу “Верона”. 41-годишният футболист, който не игра в мача поради контузия, обяви, че спира с футбола и планира да напусне клуба, когато договорът му изтече това лято.

80 000 &#8220;росонери&#8221; просълзиха Златан на изпроводяк (видео)
(AP Photo/Antonio Calanni)

Това ще сложи край на 17-годишната му любовна афера със “Сан Сиро”. Там Златан прекара девет сезона от кариерата си. Той игра и за двата милански клуба, като в 229 мача вкара 159 гола и спечели 9 трофея. Ролята на шведския национал в отбора на Стефано Пиоли е ограничена от контузии през този сезон, но той стана най-възрастният голмайстор в Серия А с попадение срещу Удинезе през март.

Вкара ли Бензема последния си гол за “Реал Мадрид”? (видео)

В неделя феновете го изпратиха подобаващо, като към надписа “Сбогом” се присъединиха знамена с неговия лик по трибуните в Милано. Нападателят изглеждаше развълнуван. Той направи сърдечен жест към феновете преди мача, като клубът написа в Туитър “Не плача аз, плачете вие” на емоционалната сцена.

Въпреки че обяви оттеглянето си, Ибрахимович призова това да не се определя като “отказване”. В интервю за италианските медии миналата седмица шведът намекна, че може би му е останало малко време, преди да окачи обувките си. “Монца” проведе разговори за подписа на нападателя. 41-годишният играч обаче реши да прекрати кариерата си. Той се бори с тежка контузия на коляното, получена през миналия сезон.

80 000 “росонери” просълзиха Златан на изпроводяк

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции