<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182138" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Във Висшата л...

“Не ме оставяй, любов!” – посланието на съпругата на вратаря на ПСЖ в беда

30 Май 2023
1 361

“Не ме оставяй, любов!” – посланието на съпругата на вратаря на ПСЖ в беда. Сержио Рико, севилският вратар на ПСЖ, остава в болницата “Вирхен дел Росио” в Севиля в тежко състояние. Миналата неделя футболистът получи мозъчна травма след падане от кон в Ел Росио, Уелва. Той остава под засилено лекарско обучение, но най-близките му са неотлъчно до него.

&#8220;Не ме оставяй, любов!&#8221; &#8211; посланието на съпругата на вратаря на ПСЖ в беда
Снимка: Instagram/@albasilvat

В понеделник семейството му направи изявление, в което заяви, че футболистът е “в добри ръце”, но че трябва “да се действа с повишено внимание, особено през следващите 48 часа”. Сега съпругата му Алба Силва използва профилите си в социалните мрежи, за да сподели емоционално послание към футболиста:

“Не ме оставяй сама, любов моя, защото се кълна, че не мога и не знам как да живея без теб. Ние те чакаме, живот мой, толкова много те обичаме…”

Във Висшата лига влиза отборът с най-странния стадион (видео+снимки)

Тези няколко изречения бяха придружени от черно-бяла снимка от сватбения й ден със Серхио Рико. Той се възползва от няколкото почивни дни от клуба си, за да пътува до Испания, където претърпя това нещастие. В неделя рано сутринта Сержио Рико е паднал от кон и животното го ударило в областта на шията. Наложило се е да бъде транспортиран с хеликоптер до Севиля, където остава настанен в болница. Там се очаква да разберем през следващите дни как ще се развие състоянието му.

“Не ме оставяй, любов!” – посланието на съпругата на вратаря на ПСЖ в беда

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции