<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=183088" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето каква е с...

Отлагат пренареждането на разместените жълти павета

05 Юни 2023
0 204

Отлагат пренареждането на разместените жълти павета. То ще започне, когато бъде довършен ремонтът на частта от ул. “Оборище” в района на храма “Александър Невски”.

Информацията е потвърдена от Столичната община пред Mediapool.

Медията припомня, че преди повече от месец от местната власт обявиха, че ремонтът на ремонта ще започне през май. Това обаче така и не се случи.

От общината обясняват, че пренареждането на жълтите павета в отсечката на бул. “Цар Освободител” пред Народното събрание ще доведе до спиране на движението там. Затова ще чакат първо да приключи обновяването на частта от ул. “Оборище” в района на “Александър Невски”, за да има алтернативен маршрут за шофьорите.

Към момента срок за приключването на ремонта на обходното трасе няма.

Самото пренареждане пък трябва да стане по нова технология, която експерти търсеха от миналата година. Тя вече била установена и се чака одобрението ѝ от Националния институт за недвижимото културно наследство.

Отлагат пренареждането на разместените жълти павета

Във видеото по-горе и в текста по-долу можете да си припомните репортажите на нашия колега Дани Йорданов по темата.

“Господарите” намират счупени плочки по проекта с кривите жълти павета (РЕПОРТАЖ)

Неговата инспекция показа, че жълтите павета се разместват все повече и повече с всеки изминал ден и те трябва да бъдат тотално пренаредени. Но и след като се пренареди проектът, все някога ще дойде време да изтече гаранцията, а тогава всичко ще е за наша сметка.

Дани Йорданов от “Господарите” пита “Трейс” за кривите павета и счупените тротоари (РЕПОРТАЖ)

Припомнете си и как Дани Йорданов от “Господарите” пита “Трейс” за кривите павета и счупените тротоари! Това беше втори опит на нашия репортер, след като в първия никой не пожела да застане доброволно пред камерата.

Отлагат пренареждането на разместените жълти павета

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции